Zonguldak’ta ki TSO Başkanları ve Yetkili kuruluş temsilcileri Altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere olan, Zonguldak Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında, Modern tesis ve üretim alanlarını yerinde inceleyerek tecrübe edinme maksadı ile Antalya ilinde teknik gezi düzenleyerek, Yüksel Tohum Tarım San. Tic.ve A.Ş ile A-Z Tohum Tarım San. Tic.ve A.Ş’yi ziyaret edildi. 
Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Firmalara ait modern seraları gezerek, seraların inşası, seralarda ki ürünlerin hangi teknolojiler kullanılarak üretildiği, nasıl hasat edildiği, seraların modern ısıtma ve sulama sistemlerinin nasıl olduğu, paketleme sistemleri ile pazarlama ve ihracat teknikleri hakkında iyi örnek uygulamaları yerinde görerek yüksel tohum ve A-Z Tohum firma yetkililerinden detaylı bilgiler aldıklarını söyledi. 
Demir, “Sera Organize Sanayi Bölgemizin altyapı inşaatı bu yılın ortalarında tamamlanacak. Devamında girişimcilerimiz üstyapı inşaatlarını tamamlayarak üretime geçecekler. Tecrübe paylaşımı, sera kurulumu ve işletmeciliği ile ilgili en son teknolojileri yerinde görmek ve bilgi almak, sonrasında da Organize Sanayi Bölgemizin kurulumunda istifade etmek üzere bu ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yüksel Tohum Tarım San. Tic.ve A.Ş ile A-Z Tohum Tarım San. Tic.ve A.Ş yetkililerine bilgi ve birikimlerini bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum. Edindiğimiz bilgiler ve gördüğümüz uygulamalar bize yol gösterici olacaktır” dedi.