ZTSO Başkanı Demir ve Genel Sekreter Sarıkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel İdare Kurulu Üyesi, TOBB Türkiye Fuarcılık Sektörü Meclis Başkanı, Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve ALZ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Alagöz’ü Ankara’da ki makamında ziyaret etti.

Zonguldak’ı TOBB ve Türkiye’de tanıtımını sağlayan Cihat Alagöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Demir ve Sarıkaya’ya teşekkür etti. Alagöz Zonguldak’ın memleketi olduğunu ve orada gelen konukların kendisi için çok özel olduğuna vurgu yaptı. Zonguldak’ta ki TSO’ları yakından takip ettiğini ifade eden Alagöz, Başkan Metin Demir ve ekibinin başarılı çalışmalarının kendisini gururlandırdığını söyledi.
Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TOBB ve İş hayatında önemli başarılara imza atmış hemşehrimiz Cihat Alagöz’ün kendilerini çok iyi ağırladığını kaydederek kendisine teşekkür etti.

Demir, Zonguldak adına önemli fikir alışverişinde bulunduklarını kaydederek, Alagöz’ün en kısa sürede  Zonguldak’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.