Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Varol Demirköse, “Cumhur ittifakı büyük bir farkla seçimi alacaktır. Geçtiğimiz günlerde bir seçim oldu Yüzde 90’la seçim almıştır. Türk milleti vefalıdır”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Varol Demirköse ve yönetim kurulu üyeleri bugün Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Derya Akbıyık ve gazetecileri ziyaret etti.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC)Başkanı Derya Akbıyık, “Bugün hem ülkemizin Hemde Zonguldak’ın önemli siyasi partisi MHP Teşkilatı ziyaret ediyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Bugün Başkanımız Zonguldak açıklamalarını gördük. Yerli öz kaynaklarımızın başında kömür geliyor. İşçi alımıyla ilgili sessizlik devam ediyor. Ayrıca Enerji piyasası denetleme kurumunun açıklamaları infial yarattı. Hem kamu Hemde özel sektörde sıkıntılar devam ediyor”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Varol Demirköse, ise , “Öncelikle ben sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Zonguldak madenci memleketi. Zonguldak’ın olmazsa olmazı Taşkömürü. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımıyla ilgili raporu genel merkeze sunduk. Son günlerde ithal taşkömürü konusunda çalışmalarımızı yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi Taşkömürü Kurumunun konusunu Türkiye Millet Meclisine taşındık. Genel Başkanımız TTK’ya ve madenciye önem veriyor. Bu saatten sonra TTK’yı sıkıntıya sokacak bir açıklama yapmasın kimse.  Türkiye Taşkömürü kapatılmamalı”

Filyos projesiyle ilgili Bülent Ecevit Üniversitesinde ve Meslek Lisesinde bölümler açıldığını ifade eden Başkan Demirköse, “Bizim istihdam ilgili projelerimiz vardı. Filyos projesiyle ilgili  Meslek liselerinin üniversitelerimizin çalışma yapması gerekiyordu. Üniversitemiz 2 bölüm açıldı. Meslek lisesi de 2 bölüm ilave etti. Bu konuda ben sayın Valimiz, milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Zonguldak’ın gençlerinin göç etmesini engellememiz gerekiyor. Bizim çalışmalarımızı hayal gözüküyorsa hayal aleminde yaşasınlar. Milliyetçi Hareket Partisi köylerde her yerde çalışıyorlar”diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)İl Başkanı Varol Demirköse, dört binin üzerinde üye yapıldığını söyleyerek, “Şuanda 4 bin üye yaptık. 4 bin üyenin bin tanesi Ereğli’den.Cumhur ittifakı büyük bir farkla seçimi alacaktır. Geçtiğimiz günlerde bir seçim oldu Yüzde 90’la seçim almıştır. Türk milleti vefalıdır. Türk millet kim mücadele veriyorsa onu görüyordur. Yılbaşından önce EYT çözülecektir. Zonguldak’ta milletvekillerimiz olacak”diye konuştu.