Devrek Belediyesi acil müdahale ekipleri kar yağışı ve oluşabilecek don, buzlanma için tüm hazırlıklarını tamamladı.

     Yapılan planlamalar doğrultusunda oluşturulan 122 kişilik ekip 24 saat görev yapacak ve Devrek’te hayatın aksamaması için çalışacak.  Kar yağışı, don ve buzlanmalara karşı belediyenin tüm iş makinaları seferber olacak. Don ve buzlanmaya karşı da 60 ton tuz hazır edildi. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek’te kış koşullarına karşı tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

     Kış mevsiminde ilçe genelinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle günlük hayatın etkilenmemesi için gereken tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Bozkurt,

“Belediye olarak kış dönemi için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları, kışı rahat geçirebilmeleri için bütün iş makinalarımızı seferber edeceğiz. Sokak, cadde ve bağlantı yollarını ve en önemlisi eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için ekiplerimiz gece ve gündüz çalışacak. Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stokunu önceden oluşturduk. Yaya kaldırımlarında da kar temizleme çalışması titizlikle yürütecek” dedi.