Göreve geldiği günden beri Devrek’te alt ve üst yapı yenileme çalışmalarına büyük önem veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, geçtiğimiz yıl başlattıkları sıcak asfalt çalışmalarına bu yıl da devam ettiklerini belirtti.

Devrek Belediyesi geçtiğimiz yıl başlattığı sıcak asfalt çalışmalarına bu yılda devam ediyor.  Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda parke yol çalışmaları yapan Devrek Belediyesi ana yollarda da sıcak asfalt çalışması yapıyor.  Fabrika Camii Sokak, Rüştü Onur ve Alpaslan Sokak’ta yaklaşık 2000 metre sıcak asfalt dökülecek. Fabrika Camii Sokak’ta başlayan çalışmalar çok büyük oranda tamamlanırken, ardından Rüştü Onur Sokak ve Alpaslan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Sıcak asfalt çalışmalarını yakından takip eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizi alt ve üst yapı bakımından daha sorunsuz bir hale getirmek için çalışmalar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımız sokaklarımızda üst yapı yenileme çalışmalarına başlamıştık. Birçok sokağımızda parke yol çalışması yaptık. Yine bu sokaklarımızda yolun durumuna göre kaldırımları genişleterek yeniden yaptık. Geçtiğimiz yıl İnönü Caddesi ve Fabrika Sokak’ta sıcak asfalt dökmüştük. İlçemizde ilk kez sıcak asfalt yapılmıştı.  Bu yılda ana yollarımızda sıcak asfalt çalışmalarına başladık. Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız cadde ve sokaklarımızda parke yol ve sıcak asfalt çalışmalarımız belirli plan ve program dahilinde devam edecek. Kıymetli hemşerilerimizden aldığımız destek ve güçle çıktığımız bu yolda ilçemize hak ettiği hizmetleri sunabilmek için yaz-kış, gece-gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarımız süresince verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyor, gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.