AKP eski İl başkan yardımcısı Mehmet Baş, sosyal medyadan ifşalarına devam etti.

AKP eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın görevden alınmasının ardından Selim Alan tarafından Memurlar Lokali'nde 80 kişiye döner partisi verildiğini ifade eden Baş, o yemekte Selim Alan'ın çantacısı olarak bilinen Yasak Gök'ün kendisinden susmasını istediğini, bu sayede bu olayın priminin Selim Alan'a yazılacağını söylediğini ifade etti.

İşte o ifşalar:  
"Sevgili dostlarım size söz verdiğim gibi gerçekleri açıklamaya devam ediyorum. Size bir önceki yazımda söz verdiğim gibi bu akşam size Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın görevden alındıktan sonra Sami Aydın’ın mekanında verilen döner partisini ve bu partide benden ne istediklerini açıklayacağım! 
Ak eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan görevden alındıktan sonra Sami Aydın’ın sahibi olduğu Memurlar Lokalinde Ömer Selim Alan tarafından döner partisi düzenlendi. Selim Alan 80 kişilik döner etini o gün mekana gönderdi. Bu etlerin parasını Belediye kasasından mı yoksa kendi cebinden mi veya başka birine mi aldırttı? Bilmiyorum! Ama etleri mekana gönderen kendisinin olduğunu biliyor. O akşam dönerler takıldı, herkeste ikişer üçer tabak doyuncaya kadar yedi. O akşam o mekanda bulunanların isimleri bende saklı olmak şartıyla aşağı yukarı 70 - 80 kişi katıldı. Yemekler yendikten sonra bizler Selim Alan ile birlikte yaklaşık 15 kişi aynı masa etrafında toplandık. Çaylar içilmeye meyveler yenmeye başlandı. Selim Alan tam benim yanımda otuyordu. Masadaki Yaşar Gök bana dönerek “Başkanım Selim Alan’ın senden bir ricası var. Bu Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmada senin emeğin ve hakkın çok ama biz bu işi yaptıranın Selim Alan olduğunu duyuralım. Selim Alan’ın da Zonguldak’ta yönetimde ne kadar güçlü olduğunu, bir sözüyle neler yapabileceğini hem teşkilata, hem de topluma basın yoluyla gösterelim. Sen daha hiç konuşma ve bu konuyla ilgili daha hiç konuşmazsan seviniriz bizleri çok mutlu edersin” dedi. Bende kendisine Gazeteci Yıldırım Yılmaz’a söz vermiştim. Bu konu ile ilgili yazı dizisi hazırlayacaktı. Kendisinden rica eder ve buradaki olayı anlatırım. Yıldırım beni kırmaz. Benim zaten yeminim ve sözüm yerine geldi. Ben Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırdım. Benim reklamla işim olmayacağını buradaki herkes zaten biliyor. Tamam sizin dediğiniz gibi olsun. Başkanımız güçlensin önü açılsın. Ben bu konu hakkında daha konuşmayacağım. Fakat sizde bana vermiş namus ve şeref sözünü tutarak Mustafa Çağlayan ile bir gün yan yana gelmeyeceksiniz.” dedim. Ve o saatten sonra konuşmadım. Taki Ömer Selim Alan ile Mustafa Çağlayan’ı kuyumcuda yan yana çekilen fotoğrafını basında gördükten sonraya kadar. Çünkü bunlar bana Mustafa Çağlayan ile yan yana gelmeyecekleri konusunda namus ve şeref sözü vermişlerdi.  Bunlar barışma adı altında yapılan iftar yemeğinde bir araya gelerek hem Zeki Tosun’u hem de Mükerrem Ayçiçeği yeme çalışması olduğunu, partiyi ele geçirme ve dizayn etme çalışma olduğunu anladığımda siz değerli dostlarıma sözümü tutarak konuşmaya başladım.
Şimdi Ömer Selim Alan 100 liralık gazetecilere beni yazdıracağına, algı operasyonu yapacağına çıksın benim bu anlattıklarımı yalanlasın. Ben beni yazan, algı yapan o malum gazetecilere cevap vermem. 
Bundan sonraki yazımda ise Selim Alan ve ekibinin beni İl Başkanı Zeki Tosun’un karşısına nasıl aday çıkarmaya çalıştıklarını Zeki Tosun hakkında nasıl haber yaptırarak yıpratmaya çalıştıklarını şahitleriyle birlikte size açıklayacağım. Bugün disipline verilecek bir adam varsa oda Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dır."