Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği uçurtma şenliklerine katkıları nedeniyle Heykeltıraş, Ressam Uygur Orhan, Karikatürist Fahri Eyican ve Mete Arif Toprak, Drama Lideri Fahri Bozbaş ve iş insanı Zekai Kamitoğlu’na plaket verildi.

Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Zeynel Bakıcı, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl 16’ncı yapılan Çaycuma Uçurtma Şenliğine de yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, “Çaycuma Belediyesi işbirliği ile düzenlediğimiz uçurtma şenliğinin içeriğini her yıl daha da zenginleştiriyoruz. Uçurtma şenliklerine katılan yazar ve sanatçılarımızla şenlik alanı kültür ve sanat etkinliğine dönüşüyor. Şenliğin kültür ve sanat etkinliğine dönüşmesinde büyük katkıları olan, şenlik alanında çocuklarla etkinlikler yapan yazar ve sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. Uçurtma şenliği için katkı sunan, emek veren tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da uçurtma şenlikleri farklı etkinliklerle devam edecek.” dedi. 

Diğer taraftan 16. Uçurtma Şenliği için temin edilen Aziz Sivaslıoğlu kitapları ile Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi 2. Çocuk Öykü Yarışması’nda dereceye giren kitaplar (1250 adet kitap) Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından Çaycuma’daki tüm ilkokullara ve kütüphanelere armağan edilmişti.