Çaycuma Belediyesinin sön dönemlerde yaptığı tesisleri gezen emekliler, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya duydukları memnuniyeti ifade etti.

Emekli Eğitimci Ali, Nuri Güntekin’in çağrısıyla bir araya gelen ve çoğunluğu eğitimcilerden oluşan bir grup emekli Çaycuma Belediyesinin çalışmalarını inceledi. Son dönemlerde yapılan tesisleri gezerek bilgi alan emekliler, çalışmalara tam not verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yeni alınan otobüsle Öğretmenevi önünden hareket eden emekli heyeti sırasıyla Varagel, Sarıkaş Yaya Köprüsü, Atatürk Spor Merkezi, Çaybel tesisleri, Mikro HES inşaatı, Yaşam Park ve Zübeyde Hanım Çok Dilli Anaokulunu gezdi.  Son olarak belediye hizmet binasının 8. katındaki Teras Kafe’de Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile bir araya gelen heyet, gördüklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

SİZİN BEĞENİLERİNİZİ ALMAK BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Çaycuma’nın son yıllarda olağanüstü bir gelişme gösterdiğini dile getiren emekliler, bölgenin pek çok yerinde olmayan tesisleri Çaycuma’ya kazandıran Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti. Aralarında bir asra yaklaşmış çınarların da olduğu heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kantarcı, bu kadar deneyimli bir kadronun hizmetleri konusunda beğenilerini ifade etmesinin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Buluşma karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.