Eski İl Sekreteri Bahçeli’yi gaflet ve delalet içinde olmakla suçladı

Erdoğan; “35 yılımı geri ver Bahçeli”

 

MHP Eski İl Sekreteri ve Basın Sözcüsü Özcan Erdoğan zehir zemberek bir yazılı açıklama yaparak Devlet Bahçeli’nin bir an önce partinin başından çekip gitmesini istedi.

Erdoğan yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Ülkücü camianın beklentilerine cevap veremeyen selefe muhalif olmak farzdır. Çünkü Devlet Bahçeli’nin yönetimdeki MHP koalisyona ortak olduğu dönemde, dibine ışık vermeyen mum gibiydi.

Yıllarca MHP’ye hizmet etmiş, partisini iktidara getirmek için gecesini gündüzüne katmış, maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçmamış, davası uğruna sefil olmuş, şehit olmuş, gazi olmuş, itilmiş, kakılmış, on binlerce ülkücünün vebali Bahçeli’yi bu dünyada da, öteki dünyada da rahatsız edecektir.

Yukarıda sıraladığım mağdurlar, sırf MHP’li oldukları için gelmiş geçmiş iktidarlarca dışlanmış, horlanmış, işsiz, aşsız, harçlıksız kalmış, ikinci sınıf insan muamelesi görmüşlerdir. Her şeye rağmen, hiçbir zaman davalarını savunmaktan geri kalmamışlardır.

Koalisyon ortağı olunduğunda, güneşin doğduğunu zanneden ülkücülere hayal kırıklığı yaşattılar.

“Sen doğmana bak kızıl güneş, biz seni karşılıksız sevdik” diye bir afiş bastırarak ülkücülerin istediklerini frenleyip, taleplerinin önüne set çektiler… Ülkücülere sahip çıkacak yerde, onların dertlerine derman olacak yerde, efsunlayıp, uyuttular…

Başka partilere oy verenlerin %70’i geçmişte MHP’ye oy vermişler, araştırmalar bunu gösteriyor. Şimdi neden vermiyorlar Sayın Bahçeli?

Ben şahsen sana hakkımı helal etmiyorum…

Hitler, Yahudi düşmanlığı ile pirim yapmış, iktidar olmuştu. Yapmış, iktidar olmuştu. Sen de muhaliflerini “paralel” likle suçlayıp, koltuğunu koruyacağını zannediyorsan, gaflet ve dalâlet içindesin!

Lütfen bırak, git Sayın Bahçeli… Benim 35 yılımda geri ver!...