İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümü dolayısıyla paylaştığı mesajında, " Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, bizlere ışık olarak önümüzdeki yıllarda da yolumuzu aydınlatacak, onun koyduğu ilke ve inkilaplar ve de hedef olan çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak bizim için her zaman sahipleneceğimiz değerler olacaktır. O açıdan 10 Kasımlar yas günü değil, Atatürk'ü ne kadar anladığımız bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatma görevimizi yerine getirme konusunda kendimizi sorgulama günüdür. " ifadelerine yer verdi.

Başkan Erkmen mesajına şöyle devam etti; "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 83. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Büyük devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatmak günlerimizi, saatlerimizi alır. Tabi ki bir günde, bir sayfada anlatmamız mümkün olamaz. Ancak hepimize düşen görev Atatürk'ü iyi anlamak ve gelecek kuşaklara iyi anlatabilmektir. Nasıl ki bugünlerimizi Cumhuriyete borçluyuz o zaman Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, bizlere ışık olarak önümüzdeki yıllarda da yolumuzu aydınlatacak, onun koyduğu ilke ve inkilaplar ve de hedef olan çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak bizim için her zaman sahipleneceğimiz değerler olacaktır. O açıdan 10 Kasımlar yas günü değil, Atatürk'ü ne kadar anladığımız bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatma görevimizi yerine getirme konusunda kendimizi sorgulama günüdür.

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Diyen büyük önderin fikirleri kimse tereddüt etmesin sonsuza kadar yaşayacak ve yaşatılacaktır. Türk milletinin kalbinden Atatürk sevgisini, saygısını hiç kimse silemeyecektir.

Bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İYİ Parti Zonguldak  teşkilatı olarak sevgi, saygı ve rahmetle anıyor, izinden gitmekten onur duyduğumuzu ifade ediyoruz"