Eroğlu’nu ziyaret eden Enerji Bir Sen Zonguldak Esnafına çağrı yaptı; “TTK Genel Müdürüne Sahip Çıkın”

Enerji Bir Sen yönetimi TTK Genel Müdürünü ziyaret etti. Bu konuda Enerji Bir Sen basın bürosundan da Şube Başkanı Sedat Güngör imzalı şu açıklama yapıldı:

Enerji Bir SEN Zonguldak Şube yönetimi olarak, TTK Genel Müdürlüğüne atanan Sn Kazım EROĞLU beyi Makamında ziyaret ederek, Hayırlı olsun dileğinde bulunduk.

Ziyaret esnasında, TTK’nın dünü, bugünü ve yarını hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk.

Biz Sendika olarak Sn Genel Müdürümüzün, Madenciliğin Çekirdeğinden yetiştiği için, Kurum adına çok önemli bir Şans olduğuna inanıyoruz.

Ocak Mühendisliğinden başlayan Madencilik hayatını, Genel Müdürlük gibi Çok önemli bir Sorumluluk ve Makamla taçlandıran Sn Kazim EROĞLU nun, aldığı Sorumluluğun bilincinde olması, İstişare ye ve Diyaloğa açık olması, Bizleri gelecek adına da çok sevindirmiştir.

Sn Genel Müdürümüze Kurumun ve Şehrin Geleceği adına tüm tarafların sahip çıkması gerekmektedir.

Küçük hesaplarla önünün kesilmesine asla müsaade edilmemelidir.

Kurumun bugün içinde bulunduğu durumdan kurtarılıp, Geleceğe daha Verimli ve moralli, Üreten, Ekol ve Okul olarak taşınabilmesi için.

Devletinde üzerine düşeni eksiksiz bir şekilde yapması gerekmektedir.

Yeni yönetimin hazırladığı Plan ve Projelerinin hızlı bir şekilde desteklenmesi ve gerektiği kadar, ihtiyaç duyulan Özellikte yeni İş gücü takviye edilmesi konusunda da destek vermesi gerektiği inancındayız.

Sendika yönetimi olarak, yapılacak bütün güzel işlerde 7/24 saat kendilerinin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Çünkü bu Şehre, bu kuruma karşı hepimizin sorumlulukları olduğuna inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Sn Genel Müdürümüze, Şube yönetimi ve Şahsım adına gösterdiği yakın ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür eder, Çalışmalarında üstün başarılar dilerim.