Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Zonguldak Barosu'nu ziyarette bulundu. 

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Zonguldak Barosu'na ziyarette bulundu. Feyzioğlu'nu Cumhuriyet Başsavcısı Abdürrahim Alan, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç ve adliye personeli karşıladılar. Adliye girişinde Feyzioğlu'na çiçek takdiminde bulunuldu. 

Baro Başkanı Türker Kapkaç ziyarette bulundu . Ziyarette yöreye ait Madenci Heykeli ve Devrek Bastonu Feyzioğlu'na hediye edildi.  Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kapkaç; "Sayın Feyzioğlu, baromuzu ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesine yer verdi. 

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu; "Zonguldak Barosuna bir sözümüz var ancak; kentte arsa olmadığı için sözümüzü tutmakta zorlanıyoruz. Uygun bir yer bulacağız. Binanın ne önemi var derseniz, biz oralarda toplantılar, eğitimler yapıyor, en özgür alanda bir araya geliyoruz. Binaları yapmakla olmuyor. Sayısı 60 bini bulan genç meslektaşımız var. Bu meslektaşlarımız iş, aş bekliyor. İstihdam şart. Kolumda altın bileziğim var diyebilmek için hep birlikte çalışmamız gerekli. Sorunlar belli, çözümler de belli. Hep birlikte ilerliyoruz. Siz bekliyorsunuz ki avukatlar insan haklarını korusun. Bende soruyorum, avukatın insan hakkını kim koruyacak? Bu tarifeye yüreğiniz el veriyorsa tamam deyin. 856 lira KDV dahil. Avukatın da insan hakkı vardır. Yakın bir zamanda meslektaşlarımızın hak ettiği ücretleri alacağını müjdeleyebiliriz. İş alanlarının genişletilmesi lazım, gayrimenkule ait uyuşmazlıkların neden çıktığını biliyor musunuz mesela? Tapu işlemlerinde avukatla iş yapılması konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizi uzattık. Hakkımızı koruyarak ilerleyeceğiz. Vatandaşın koruyucu avukatlık hizmeti alması lazım. Hayat küçük sorunlarla zorlaşıyor. Önemsenmeyen, manşetlerde yer almayan sorunları biz çözeceğiz. Bizim çabamız budur." şeklinde konuştu.