ZGC’de düzenlenen bayramlaşma programına Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen, ZGC Çaycuma temsilcisi Davut Uyar ille birlikte  il merkez ve genelinden çok sayıda gazeteci katıldı.

Gazeteciler bayramlaştılar sohbet ettiler.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada  “Bütün arkadaşlar burada, ilçeler dahil. birlik, beraberlik içindeyiz.  Bayramlar tabii ki mübarek ramazandan sonra bizleri biraz daha böyle kaynaşma açısından önemli. Bugün de bayramın ikinci günü. Bayramlaşmayı arkadaşlarımızla beraber kutluyoruz. Nice Bayramlara diyelim. Genel seçimler bitti. Inşallah önümüzdeki günler güzel günler olacak diye düşünüyorum.  bu yerel seçimlerde de yeni başkanların da bizleri unutmaması dileğiyle diyorum. Nice bayramlara” dedi.

Bu geceye dikkat! Bu geceye dikkat!

KGD Başkanı Mustafa Emen’de, “Bugün mübarek Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde tüm gazeteci arkadaşlarla birlikte birlik beraberlik içerisindeyiz. Zaten bunu geçmiş dönemde başlatmıştık. Şmdi de sürdürmek anlamında yine burada birlikteyiz. Ev sahibi olarak dernek başkanına teşekkür ediyoruz. Tüm arkadaşlarımız burada. Demek ki her şey birlik beraberlik anlamında olunca daha güzel oluyor diye düşünüyorum Herkese teşekkür ediyorum. Nice nice bayramlar diliyorum” dedi. HABER MERKEZİ