Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde düzenlenen 2021 Yılı “Gençler Arası Bilgi Yarışması”  sona erdi.

Zonguldak Finali Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Zonguldak Gençlik Merkezi jüri üyeleri  İsmail Pamuk, Bahattin Doğan, İlker Çağlar ve gençlik liderleri nezaretinde  online olarak gerçekleştirildi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak Gençlik Merkezinin öncülüğünde gerçekleşen yarışmaya; Çaycuma Gençlik Merkezi, Kilimli Gençlik Merkezi, Ereğli Gençlik Merkezi, Devrek Gençlik Merkezi ve Kozlu Gençlik Merkezleri de online olarak katılım sağladı.

Lise ve üniversite kategorilerinde gerçekleşen yarışmaya, lise kategorisinden 13, üniversite kategorisinden 5 grup katıldı. Gençlerimize Genel Kültür, Spor Matematik, Coğrafya, Edebiyat dallarında 10 soru sorulan yarışmada Lise kategorisinde yapılan Elemeler sonucunda ‘’DALTONLAR’’, “GENÇ SANAT’’ ve “AKATSUK” isimli takımlar finale kaldı finalde ‘’AKATSUKİ’’ grubu lise kategorisinde birinci olarak yarışmayı tamamladı.

Üniversite kategorisinde yer alan ‘’ÜÇ OKLAR’’ grubu da final etabında birinci oldu ve iki takım bölge finallerinde Zonguldak İlini temsil etmeye hak kazandı" dedi.

Birinci olan lise ve üniversite gruplarında yer alan öğrencilere ödüllerini Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve  Gençlik Merkezi Müdür V. Sinan İbrahimoğlu  tarafından veridi. Jüri üyelerine ise  yarışmaya verdikleri katkılardan ötürü plaket verildi.