Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Umut Metin, Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumdan kurtuluşunun Deva ekibi olduğunu söyledi. Metin, kendisine teveccüh edilen İlçe başkanlığı görevinin en iyi şekilde ekip arkadaşlarıyla birlikte yapmaya çalışacaklarını belirterek, “Yarınlarda ülkeyi yönetecek genç arkadaşlarımıza siyaseti doğru siyaseti sevdirmek için yola çıktık” dedi.

DEVA Partisi Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Genel Merkezleri tarafından Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Umut Metin’i basına tanıttı. Düzenlenen basın toplantısında Keleş, “Merkez İlçe Başkanlığına Umut Metin'i atadı. Genel merkezimizden yazısı geldi. Kendisine Yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

“ZONGULDAK'IN DERTLERİNE DEVA ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

DEVA Partisi yeni Merkez İlçe Başkanı Umut Metin'de, "Genel Başkanımız Ali Babacan, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin'in ve İl Başkanımız Fatih Keleş'in oluruyla Merkez İlçe Başkanı olarak atandım. Zonguldak'ın dertlere deva olmaya çalışacağız. Bugün bu töreni bu kadar erken gerçekleştirmemiz sadece ülkemizin tam kapanmaya geçmesi ve kısıtlamalardan dolayıdır. İlerleyen süreçlerde projelerimizi ne yapabileceğimize dair bilgileri siz değerli basın mensuplarına vereceğiz" diye konuştu.