3o Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde AKP’den Gökçebey Belediye Başkanı seçilen Vedat Öztürk çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını ve Gökçebey’i hak ettikleri yere getireceklerini söyledi.

Hedeflerini Mustafa Özdemir’e anlatan, Gökçebey Belediye Başkanı ilçede en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirterek şunları söyledi.

“EN ÇOK İŞ TALEBİ İLE KARŞILAŞIYORUZ”

“Göreve geldiğimizden beri vatandaşlarımızdan en çok iş talebi geliyor. İlçemizde işsizlik var. Hergün onlarca kişi iş isteği ile belediye geliyor. Bunlara tabiî ki iş bulmak zor. Biz bu sorunu ilçeye yatırımcı çekerek v yeni iş sahaları açmak suretiyle çözme planları içindeyiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

“KADROMUZU GÜÇLENDİRECEĞİZ”

“Belediye hizmetleri olarak geri kalmış bir ilçemiz. Belediyede hizmet edebilmek için kadromuzda eksiklikler var. Özellikle mühendis kadromuza takviyelere yapacağız. Personelimizle ilgili olarak kime nerede daha verimli kullanabilirsek onları o görevlere getireceğiz. Hedefimiz halkına hizmet etmek noktasında sonuna kadar çalışan bir belediye olacak”

“MİNİ BİR FESTİVAL DÜŞÜNÜYORUZ”

“Belediye hizmetlerini yaparken bir taraftanda vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını giderme doğrultusunda yaz sonunda mini bir festival yapmayı hedefliyoruz. Bütçemizi sarsmadan bunları gerçekleştireceğiz. Belediyecilik sadece yol su kanalizasyon yapmak değildir.”

“BİNAMIZDA ROTASYON YAPACAĞIZ”

“Şehir için çalışmalarımızı son sürat gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaları yaparken personelimizin performansı artırmak için belediyedeki çalışma ortamını da ferahlatma amacındayız. Belediye de personel sıkışmış durumda. Bu nedenle belediye binası içinde bir revizyon yapıp daha rahat bir çalışma ortamı oluşturuyoruz.

“TECRÜBELERİMİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİM”

“Ben yıllardır belediyeciliği içindeyim. Devrek Belediyesindeki tecrübemi burada hizmete dönüştüreceğim. Yaşanabilir ve ferah bir Gökçebey için elimizden geleni yapacağız. Burada vatandaşlarımızın da büyük desteğine ihtiyacımız olacak. El birliğiyle Gökçebey’i iyi bir noktaya getireceğiz” dedi.  Mustafa Özdemir -Yıldırım YILMAZ