***Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan ve tecrübeli Basketbol Koçu Murat Başman, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret etti.
Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, tecrübeli Basketbol Koçu Murat Başman ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Zonguldak Gençlik ve Spor il Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Tan, Alan ve Yüksel’e Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nün  sportif anlamda hedeflerini anlatırken, bu sezon güçlü bir kadro kurarak 2. Lig’den 1.lige ardından ise süper lige yükselmek istediklerini belirtti. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Alan ve Müdür Yüksel, Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Zonguldak’ımıza hayırlı olsun ifadelerine yer verirken, hedefleri doğrulusunda Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü ve Başkan Kanat Tan’a başarılar dilediler.  
Ayrıca Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü renkleri kırmızı-lacivert. Armada madencilerin simgeleri baret, kazma ve çekiçten oluşacak.  
Öte yandan Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nü tecrübeli Basketbol Koçu Murat Başman çalıştıracak. Tecrübeli Basketbol Koçu Murat Başman daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve bir çok takımı da çalıştırdı.   
Tecrübeli Basketbol Koçu Murat Başman  yeni sezon öncesinde Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nü başarıya taşıyacak önemli oyuncuların alınması konusunda yönetime transfer raporunu sundu. Yönetim ise Murat Başman’ın istediği önemli oyuncularla görüşmelere başlarken, kısa süre içerisinde anlaşma sağlanması halinde imza töreni için oyuncuları Zonguldak’a davet etmesi bekleniyor.  
Haber:Selçuk KOÇAKLI