Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, AKP Milletvekili Özbakır’ı kendi sözleriyle eleştirdi


Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ın 29 Nisan tarihinde kent merkezinde bulunan Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısında yaptığı Filyos Projesi’yle ilgili yaptığı açıklamaların akıbetini sosyal medya hesabı üzerinden sordu.

O dönemde, Filyos Limanı Projesi’nin ihalesi 585 milyon TL’ye yapıldığını ve 1 ay içinde kazma vurulacağını söyleyen Özbakır’a sözlerini hatırlatan Çiloğlu, “Gücünüz yetmiyorsa gücümüz yetmiyor deyin. Bölge insanımızın umudu ile oynamayın. Artık şu bir gerçek.. Filyos Projesi siyasetçilerin sayesinde Zonguldak ın gelişmesine de engel olmaya başladı” ifadelerine yer verdi.

Çiloğlu’nun sosyal medya hesabında yazdığı paylaştığı şu şekilde, “1 Ay Önceki Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Toplantısı Üzerine .. Tam bir ay önce bugün Sayın Zonguldak Milletvekilimiz Hüseyin Özbakır Filyos Liman inşaatının bir ay içinde temelinin atılacağını açıklamıştı. Bölge insanı olarak umutlarımızı yeşertmiş. Bizi mutlu etmişti. Bugün tam bir ay oldu. Filyos ta ne yazık ki ne temel atma töreni var. Nede en küçük hareketlilik. Yıllardır bölge insanı, Filyos projesi ile yatıyor kalkıyor. Ama hep umut hep umut.. Sonuç, Zonguldak dışında neredeyse bir Zonguldak nüfusu daha var. Bu insanlarımız gurbette memleketlerinden uzak zor şartlar altında yaşıyor. Eyyyy gelmiş geçmiş vekillerimiz ve şimdiki 5 tane vekilimiz olmayacak sa olmuyor. Gücünüz yetmiyorsa gücümüz yetmiyor deyin. Bölge insanımızın umudu ile oynamayın. Artık şu bir gerçek.. Filyos Projesi siyasetçilerin sayesinde Zonguldak’ın gelişmesine de engel olmaya başladı. Çünkü, her daim orada Filyos projesi var diye başka bir yatırım yapılmıyor.. Ülkemizde ki son yıllardaki olumlu gelişmeler Zonguldak’ımıza yansımıyor.

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

duyun artık bu halkın sesini, olmayacaksa olmayacak deyin.. Bizlerde boş yere umut bağlamayalım.

Eğer arkanızda güç istiyorsanız. Bizler Zonguldak halkı olarak arkanızdayız.. Yeter ki verdiğiniz sözlerinizi tutun. Zonguldak ın önünü açın” (Umut ERSES)