Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından beldenin girişine ışıklı ay yıldızın ardından şimdide Türk Bayrağı’nın içerisinde yer aldığı Türkiye haritası motifi yerleştirildi.
Gülüç Belediyesi beldenin daha güzel görünmesi için bazı noktalarda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl beldenin Ereğli tarafından girişine ışıklı Atatürk rölyefi yanında “Ne mutlu Türküm diyene “ yazısı ve beldenin ana girişindeki göbeğe ışıklı Ayyıldız figürü yerleştiren Gülüç Belediyesi şimdi de aynı göbeğe Türk Bayrağı, Gülüç Belediyesi Bayrağı ile “Bir Gülüçümüz var” yazısının da yer aldığı içerisinde ay yıldızlı bayrağın yer aldığı Türkiye haritası figürü koydu.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç’ü güzelleştirmek, milli ve manevi değerleri yaşatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Demirtaş konuşmasında “Gülüç Belediyesi olarak beldemizi daha güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir çok noktada sadece alt yapı yada yol değil aynı zamanda çevre düzenlemesi yapıyoruz. Çevre düzenlemeleri sırasında milli ve manevi değerlerimizi ön plana çıkartıyoruz. Ay yıldızlı bayrağımız için ne kadar güzel şey yapsak azdır. Bizde ay yıldızlı bayrağımızı daha fazla noktada kullanmaya özen gösteriyoruz. Beldemizin en güzel noktalarında bayrağımız dalgalanıyor. En son olarak beldemizin ana girişindeki kavşağa “Bire Gülüçümüz var” yazısının yanı sıra içerisinde ay yıldızlı bayrağımızın yer aldığı Türkiye haritasını koyduk. Türkiye’yi bölmeye çalışan hainlere bir şekilde buradan böyle bir mesaj veriyoruz. Bizler Türk milleti olarak ülkemizin bölünmesine, ay yıldızlı bayrağımızın gönderden indirilmesine ne pahasına olursa olsun asla müsaade etmeyiz ve etmeyeceğiz” dedi.
Demirtaş, belde de bu tür çevre düzenleme çalışmalarını yapmaya devam edeceklerini söyledi.