Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı hizmete açıldı.

Memleket Partisi  Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Osman Serkan İleri ile Parti Meclis üyesi Eşber Atilla'nın da katıldığı açılışta konuşan MYK Üyesi Osman Serkan İleri, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Sivas kongresinde yaktığı çoban ateşinin binlerce kişinin elindeki  meşaleye dönüştüğünü belirterek, ayrımcılığa, rantçılara, doğa ve çevre düşmanlarına, çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı sonuna kadar mücadele eklerini söyledi.

Memleket Partisi'nin tüzüğünün Türkiye’nin ve dünyanın en demokratik tüzüğü olduğuna vurgu yapan Osman Serkan İleri, 
"Delege sistemine son verdik. Genel başkanımızı tüm üyeler seçecek. Birileri sekiz, dokuz defa seçim kaybetmesine rağmen koltuktan kalkmıyor.  Partimizde fermuar sistemi yaparak bir erkek bir kadın sistemi var. Seçim pusulasında Memleket Partisi yerini aldı. Halkımızı nazar boncuğuna mühür vurmaya davet ediyoruz" dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Mukadder Yalçın ise burada yaptığı konuşmada teskilatmalarını hızla sürdürdüklerini belirterek, " Zonguldak İl Başkanlığı olarak yönetimle birlikte saha çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Vatandaş kan ağlıyor. Türk Lirası suni ve geçici müdahalelerle ayakta tutulmaya çalışılıyor. Hükümet yetkilileri bilimsel araçlardan tamamen uzakta kalmış ve tek adamın inisiyatifine dayanmış bir vaziyette. Yönetim halktan kopmuş durumda.  zümrenin umrunda" ifadelerine yer verdi.

Haber: Şebnem SAKA