Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un son basın toplantısında "Muhatap alacak biri değil" dediği Mehmet Baş, "İktidar gölgesinde kimse kabadayılık yapamaz" dedi.
“İşaret parmağıyla beni gösterirken baş parmağının kendisini gösterdiğinin farkında olmayan Kamil Altun, iktidar partisinin gölgesinde kabadayılık yapamaz!” diyen Mehmet Baş’ın açıklaması şu şekilde;
KAMİL ALTUN İKTİDAR PARTİSİNİN GÖLGESİNDE KABADAYILIK YAPAMAZ!
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'un, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında şahsıma yönelik kullandığı ifade nedeniyle bu açıklamayı zorunlu olarak yapıyorum. 
Kamil Altun'un, gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı, "Mehmet Baş konuşmaya değer birisi değil. Muhatap alınacak bir kişi değil. Yanına iki kişi alıp gezemeyen birisi benim muhatabım değildir. Ben kendisini Kilimli'de 3 kişiyle gezerken görmedim" şeklindeki açıklamaları aynen kendisine iade ediyorum.
Zonguldak'ta yıllarca sendikacılık yapmış, binlerce kişinin katıldığı eylemleri yönetmiş, hatta şuan oturduğu koltukta bile katkısı olan biri olarak Kamil Altun'un karakterini yansıtan bu açıklamayı kamuoyunun takdirlerine bırakıyor, günü geldiğinde kendisine hatırlatacağımın önemle bilinmesini istiyorum.
Yaklaşık 70 yıldır Kilimli'de ikamet eden köklü bir ailenin ferdi olmaktan onur duyuyorum. 
15 Temmuz gecesi 3 bin kişiyle meydana çıkmış birisi olarak aslında ne kadar kalabalık olduğumuzu günü geldiğinde kendisi de öğrenecektir.
Söz konusu haberde şahsımın partiden ihraç edilmiş gibi lanse edilme çabası beyhude bir çabadır.