İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli, 2022 İl Özel İdare Bütçesinin görüşmesinin ardından yaptığı değerlendirmede Zonguldak'ın bütününe dokunmaya devam ettiklerini belirtti.

Karaveli, "Genel anlamda bakıldığında sessiz sedasız Zonguldak'ın bütününe dokunmaya devam ediyoruz. Dokunmaya da devam edeceğiz. Bizim gayemiz memleketimizin ilimizin özellikle eski prestijli günlerine tekrar gelmesi. Bu noktada ilimiz genelinde işte bakanlıklarımız, hükümetimizin yaptığı çalışmalar da devam ediyor. İnşallah bunlarında devamı gelecektir diye ümit ediyorum" dedi.

Zonguldak için önemli olan bir turizm programı olduğuna dikkat çeken Karaveli, "Sayın Valimizle beraber zaman zaman geziyoruz. Bu sene yine Kayalı Dere Şelalelerine bütçe tertibimizde kalem açtık. Ilıksu'daki Ilıca termal suyu için Sayın Valimiz Afyonkarahisar'dan  teknik bir davet etti. Şu anda bildiğiniz gibi orada kötü bir görüntü var. Karayolunun kenarında olması sebebiyle tehlike arz etmesi bizim sürekli canımızı sıkan bir mevzu. Bizim beklentimiz ve gayemiz inşallah bu suya bir yatırımcının gelip bölgemize yatırım yapması. Bizde bu noktada İl Özel İdaresi ve meclisi olarak düğmeye bastık. Bu sene bütçede buraya ödenek ayırdık. Bunun da devamı yine gelecek" şeklinde konuştu.

ŞEBNEM SAKA