Zonguldak İl Genel Meclisi 2016 Mart ayının dördüncü Birleşim Toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş başkanlığında yapıldı.
Toplantı açılış ve yoklama ile başlarken, gündemin ikinci maddesi olan bir önceki birleşime ait toplantı tutanağı okundu ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından onaylandı. Toplantı gündemin üçüncü maddesi olan, “İl Özel İdaresi Bünyesindeki araç ve iş makinelerin in boş olduğu zamanlarda değerlendirilmesi amacıyla yapılan kiralama bedelleri güncellenerek, kiralama bedellerinin 2016 yılında kullanılması konusu ile devam etti ve İl Genel Meclisi üyeleri tarafından onaylandı.
Gündemin dördüncü maddesi, “Ereğli İlçesi Vakıf köyü okul mevkiinde 102 ada da bulunan arazinin orman izinlerinin alınarak gençlerin futbol oynayabilecekleri bir alan haline dönüştürülmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Gençlik ve Spor ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlar” görüşüldü ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından onaylandı.
Gündemin beşinci ve son maddesi olan “Gökçebey İlçesi Örmeci Köyü Çay Mahallesinden Simitçioğlu Mahallesine yol ihtiyacı bulunması konusunda mevcut olan yolun yol ağına alınıp, genişletilerek stabilize yol haline getirilebilmesi ile ilgili İmar ve Bayındırlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlar” görüşüldü ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından onaylandı.
İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş bir sonraki İl Genel Meclisi toplantısının 7 Mart 2016 Pazartesi günü Saat 10:00’da yapılmasına karar verdi.