Terakki Mahallesi Muhtarı Şükrü Fidanboy, Zonguldak Belediyesi tarafından yaptırılacak olan sünnet şöleni için ilanla sünnetlik çocuk arıyor.

4-5 yaş üstü çocukları ilanla sünnet şölenine çağıran Fidanboy, sünnet için şuana kadar başvurunun 5 kişi olduğunu ifade ederken mahalle olarak sünnet ettirecek çocuk sayısını 10’a tamamlamak istiyoruz” dedi.

Fidanboy yaptığı açıklamada, “Zonguldak Belediyesi’nin yapacak olduğu okulların bitiminden sonra ki sünnet şölenine biz Terakki Mahallesi olarak halkımıza ilanla ve görüşmeler yaparak sesleniyoruz. 4-5 yaşından üstü yaş sınırı olmaksızın herkesi sünnete davet ediyoruz. Buradan tüm Zonguldak’a bunu duyurmak istiyorum. Ayrıca Zonguldak’ın Ramazan Ayı’nı da tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı bir Ramazan geçiririz. Şu ana kadar bana 5 kişi başvuruda bulundu. 10’u tamamlayacağım inşallah. Okulların bitim tarihinde sünnet şöleni düzenlenecek. Son başvuru okulların bitim tarihine kadar devam edecek. Allah izin verirse Terakki Mahallesi olarak 10’u tamamlayacağız” dedi. (Aycan Karadağ)