AKP Zonguldak Milletvekili Ulupınar, Eylül veya Ekim ayında Başbakan Binali Yıldırım’ın Zonguldak’a gelerek Filyos Projesi’nin temelini atacağını belirti

“İNŞALLAH SÖZÜNÜ TUTACAK”

AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yılan hikayesine dönen Filyos Projesi ile ilgili olarak temel atma töreninin nihayet gerçekleşeceğini söyledi. Eylül veya Ekim ayında Başbakan Binali Yıldırım’ın Zonguldak’a gelerek Filyos’un temel atma törenine katılacağını söyleyen Ulupınar, ziyaret sırasında Zonguldak’ın yollarla ilgili sorunlarını da Başbakan’a aktaracak vurgulayarak, “Başbakanımız geldiği zaman havaalanında yurt içi seferlerin başlaması için kendisi ile görüşmeler yapacağız. Demiryolları yenilendiği zaman kendisi bakanlık yaptığı dönemde Zonguldak ziyaretinde Sayın Binali Yıldırım bizlere söz vermişti inşallah başbakanken verdiği sözü hayata geçirmiş olacağız” dedi.

“SORUNLAR ÇÖZÜLMEDEN TTK ÖZELLEŞEMEZ”
Ulupınar, yetkililerle yaptığı görüşmede Zonguldak’ın özelleştirme kapsamında olmadığını ifade ederek, “Filyos biter, stadyum biter, hastane biter, yollarımız biter, tersanelerin sorunları giderilir TTK norm kadro seviyesine çekilir. 5 bin civarında işçi alınır ondan sonra TTK zarar ediyorsa o zaman kapatılabilir, özelleştirilebilir bunlar konuşulabilir ama bunları bitirmeden TTK’ya norm kadro seviyesinde işçi alamadan özelleştirme olmamalıdır bu benim şahsi fikrimdir” şeklinde konuştu.