Sosyal Güvenlik Zonguldak İl Müdürü Erkin Avcı ile Müdür Yardımcısı Okan Ertürk, Tüm Emekder Zonguldak Şubesini ziyaret ederek Başkan Mustafa Sarığlu’ndan bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıoğlu, Ülkenin huzurunun her şeyden önemli olduğunu söyledi.
Emeklilerin sorunlarını ileten Sarıoğlu, Zonguldak da 160 bin emekli, 137 bin çalışan olduğunu, SGK'nın kurulduğunda 25 sene kesilen primlerin ülke kalkınması için harcandığını, yetkililerin hiçbir zaman çalışana veya emekliye yaptıkları faaliyetlerde danışmadığını, emekli haklarının verilmesi konusunda emekliyi sorumlu tutamayacaklarını, emekliler yıllarını ülke kalkınması için çaba sarf ettiklerini söyledi. 
 Sarıoğlu, “Emeklilerin insan gibi yaşamak istiyor. Bunu her zaman her yerde kamuoyuna ve yetkililere anlattık. Bugün ülkeyi idare edenler yarın bizim gibi emekli olacaksınız, bizler ülkemizin huzurunu ve istikrarını düşünüyoruz. 30 milyon insanız. Siyasiler ülkeyi karıştırmak için elinden gelen çabayı veriyorlar. Halkın huzurunu, istikrarını düşünmeden, dış güçler ülkemizin kalkınmasını istemezken vatanını seven herkes ülkesinin huzuru cin uğraşmak mecburiyetinde fakat emekliler olarak biz perişanız. İntibak yasamız çıkmadı. Sağlıkta kesilen katkı payları devam ediyor. Her iki dini bayramda verilen ikramiyeler günün şartlatana göre verilmeli. 1 lira verildiğinde kurban bin liraydı. Simdi 2.500 lira oldu. Yetkilileri duyarlılığa davet ediyoruz. İl müdürü ve yardımcısına derneğimizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu