ZONSİAD Genel Başkanı Necdet Tıskaoğlu tarafından Çaycuma ilçesi Kayabaşı Köyü'nde hizmete sunulan Irmak Vadi Bungalov evleri tatilcilerin adeta uğrak noktası oldu. Eşsiz manzarası, lüks Bungalov evleri ile faaliyete geçen restoranındaki bir birinden eşsiz yemekler ile ziyaretçilerden tam not aldı. 
9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı haline gelen Irmak Vadi Bungalov evlerine konuk olanlar gördükleri hizmet kalitesinden memnun kaldıklarını ifade ettiler.  Genç yaşlı ailece birlikte vakit geçirmek hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen onlarca vatandaş Bungalov evlerinde gece boyunda ateş başında hoş vakit geçirdi.
Irmak Vadi Bungalov evlerinde düğün, nişan, özel günler ve özel davetler için farklı seçenekler sunuluyor. Irmak Vadi Bungalov evlerini ziyaret eden vatandaşlar, Zonguldak’ın turizm sektörüne farklı bir soluk getiren İş İnsanı ve ZONSİAD Genel Başkanı Necdet Tıskaoğlu’na yaptığı yatırımdan ötürü teşekkür ettiler. Profesyonel bir kadronun hizmet verdiği Irmak Vadi Bungalov evlerinde sabah kahvaltısından, öğlen ve akşam yemeklerine kadar geniş yelpazede her damak tadına uygun yemekler sunuluyor.