Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Berrak Simit sarayı'nda düzenlenen programa İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ile çok sayıda partili topluluğu katıldı. 

Zonguldak’ta en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Sarı, “Ekonomi şu anda kredilerle dönüyor. Bu da insanlarımızın aşırı derecede borçlanmasıyla ağır bir yük altına girmesine sebep oluyor. Bunun etkisini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiğimizde kaynak paketimiz hazır. Bu darboğazı biz çözeceğiz” dedi. 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı:

"İŞSİZLİĞİ BİZ ÇÖZECEĞİZ"

 

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, gazetecilerle bir araya gündemi değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Berrak Simit Sarayı'nda düzenlenen programa İl Başkanı Necdet soru ve yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanları ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, yaptığı açıklamada Zonguldak ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

HER 3 AYDA BİR BASINLA BULUŞACAĞIZ

Konuşmasında her 3 ayda bir kahvaltılı basın toplantısı düzenleyeceklerini belirten yeniden Sarı, "Geleneksel hale getirdiğimiz basınla kahvaltı programının ikincisini yapıyoruz. Pandemi nedeniyle uzun bir ara vermiştik. Artık baktık ki çok farklı bir değişiklik olmuyor, bundan sonraki süreçlerde her 3 ayda bir bu etkinliği düzenli olarak yapacağız ve Zonguldak'taki gündemi bir şekilde değerlendirmeye alacağız. Bu toplantıdaki amacımız basın emekçisi kardeşlerimizle iyi diyaloglarda bulunmak ve Zonguldak sorunlarını dile getirmektir." dedi.

ZONGULDAK'TAKİ EN BÜYÜK SIKINTI İŞSİZLİK...

Zonguldak'taki en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten İl Başkanı Necdet Sarı, "Zonguldak'ta tabii ki en büyük sorun işsizlik. Ekonomi şu an kredilerle dönüyor. Bu da insanlarımızın aşırı derecede borçlanmasıyla ağır bir yük altına girdiler.  bunun etkilerini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz." ifadesini kullandı.

 

EKONOMİYİ DÜZE ÇIKARACAK KAYNAK PAKETLERİMİZ HAZIR

Türkiye'yi düzeye çıkaracak ekonomik kaynak paketlerinin hazır olduğunu vurgulayan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, "Parti olarak iktidara geldiğimizde bu ekonomik darboğazı giderecek  kaynak programlarımız hazır. Biz hazırlamış olduğumuz kaynak paket programımızla bu sıkıntıları (işsizlik ve ekonomik sorunları) aşacağız." şeklinde konuştu.

SEÇİME GİRMEYE HAK KAZANAN 15 PARTİ'DEN BİRİSİYİZ...

Türkiye'de seçime girmeye hak kazanan 15 siyasi partiden birisi olduklarını ifade eden Necdet Sarı, "Biz Parti olarak kısa sürede büyük kongremizi yaparak seçime girmeye hak kazanan 15 partiden birisiyiz  ve çok iddialıyız. Fakat üzülerek belirtmeliyim ki ulusal basında bizden bahsedilmiyor. Ancak seçime girip girmeyeceği bile belli olmayan partiler (Deva-Gelecek) gündeme getiriliyor. Biz burada sahada yeniden Refah Partisi'ne halkın ilgisini görüyoruz ve bundan memnunuz." dedi.

İSLAM BİRLİĞİ'NİN İLK CUMA'SINI AYASOFYA'DA KILACAĞIZ...

Ayasofya'nın ibadete açılmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, hedeflerinin iktidara geldiklerinde İslam birliğini kurarak ilk cumayı ayıp Ayasofya'da kılmak olduğunu kaydetti.

Sarı, Zonguldak'ta 955 vatandaşın koronavirüse yakalandığını belirterek koronavirüsten vefat edenlere Allah'tan rahmet, hasta olanlara ise acil şifalar diledi.

Necdet sarı ayrıca pazar günü gerçekleştirilen Açıköğretim sınavına giren öğrencilere başarılar diledi.

Necdet Sarı son olarak 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansürün kaldırılışının 112 yıldönümünü kutladığını da sözlerine ekledi. (Halkın Sesi)