İyi Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve ekibi, emekliye ayrılan Kozlu İlçe Kaymakam'ı Hüseyin Ergi’ye, doğum günü sürprizi yaptı.
Adıbaş, Kaymakam Ergi'yi telefonla arayarak, “Sayın kaymakamım buradaki son gününüz olduğunu biliyoruz fakat, sizinle çok acil ve önemli bir konu görüşmek istiyorum. Mümkünse diyerek” Kaymakam Bey’i Kozlu'da bulunan ve İYİ Parti Kozlu İlçe Gençlik, Eğitim ve Sosyal Medya Komisyon Başkanı Candemir Ongan'ın işletmeciliğini yaptığı pastaneye davet etti.

Kaymakam Ergi pastaneye geldikten sonra bir süre sohbet ettiler. Daha sonrasında, İYİ Parti Kozlu ekibi ellerinde pasta ile gelerek sürpriz yaparak Ergi’nin Doğum gününü kutladılar. Kaymakam Ergi gerçekleşen bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ergi; “Sürpriziniz beni çok şaşırttı ve mutlu etti. Hayatımda yaşadığım doğum günü sürprizleri içinde en İYİ’lerden bir tanesi bu oldu. Bugün hem doğum günüm, hem de emeklilik günüm o yüzden anlamı büyük benim için. Tüm İYİ Parti Kozlu ekibine çok teşekkür ederim. Hepinizin emeğine sağlık” dedi. 
Adıbaş ve yönetimi de, Ergi’nin Kozlu için yapmış olduğu çalışmalara teşekkür etmesinin ardından, doğum gününü kutladılar. Ergi, bu güzel sürprizi hazırlayan herkesle tek tek kucaklaşıp mekandan ayrıldı.