İYİ Parti Zonguldak’ta;  bir yandan örgütlenme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da sahaya inerek etkinliklere başladı.

Parti bası bürosundan yapılan açıklamaya göre İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay ile birlikte Zonguldak merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı, İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar’a ait “Kahve Madeni” isimli mekanda gerçekleşti.

MUHTARLARIMIZLA TANIŞARAK FAALİYETLERE BAŞLAMAK İSTEDİK

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar, mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İYİ Parti olarak bizler, Zonguldak’ta faaliyetlerimize mahalle muhtarlarımızla tanışarak başlamayı tercih ettik. Güzel bir kahvaltı oldu. Muhtarlarımıza kendimizi anlattık. İYİ Parti’yi anlatmaya çalıştık. Birlikte Zonguldak’a iyi hizmetler verebileceğimizi, kentimizi birlikte daha iyi yerlere getirebileceğimizi ve bundan sonraki süreçte birbirimiz ile sürekli istişareler edip şehrimiz için yapılması gereken çalışmalara odaklanmak istediğimizi ifade ettik.

İLÇELERİMİZDE DE BÖYLE TOPLANTILAR YAPACAĞIZ

Zonguldak merkezdeki mahalle muhtarlarımıza davetimize icabet ettikleri için şahsım ve parti teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Biz İYİ Parti olarak; Alaplı, Devrek, Çaycuma, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu ilçelerimizde de mahalle muhtarlarımızla il başkan ve yöneticilerimizin de iştirakleri ile benzer kahvaltı programları düzenleyeceğiz.”

7 İLÇEDE ÖRGÜTLENDİK

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar Zonguldak’ta örgütlenme çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İl Başkanı Ragıp Bayraktar, “Zonguldak’ta değerli hemşehrilerimiz İYİ Parti’ye oldukça sıcak yaklaşıyor. Toplumun tüm kesimlerinden büyük ilgi görüyoruz. İlçe merkezleri, beldeler ve köylerimizden sürekli destek mesajları ulaşıyor. Partimizde aktif olarak görev yapmak isteyenlerin sayıları her geçen gün artıyor. Zonguldak’ta demokrasi bilincinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Cumhuriyet’imizin ilk Vilayeti ve emeğin başkenti Zonguldak’ı İYİ Parti kadroları hak ettiği yere taşıyacaktır.

Biz Zonguldak’ta örgütlenme çalışmalarında hiç zorluk ve sıkıntı çekmedik. Sadece, yoğun talepleri karşılama konusunda sıkıntı çektiğimizi gururla ifade edebilirim. Her ilçede aktif görev üstlenmek isteyenler arasında tercih yapmakta tatlı bir rekabetin ortaya çıkması bizleri umutlandırmaktadır.” Şeklinde konuştu. (Haber merkezi)