Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kadir gecesi nedeniyle yayımladığı mesajda, “Yüce Allah’a bizi böyle bir geceye ulaştırdığı için dua ediyor, başta Çaycumalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum.” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “Mübarek ramazan ayının en müstesna gününe ulaştık. Alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimizin ‘Bin aydan daha hayırlı’ dediği Kadir Gecesi’ni bu akşam hep birlikte idrak ediyoruz. Dünyanın savaş denen vahşetle bir kez daha yüzleştiği günlerin içinde kutladığımız bu kutlu gecede ellerimizi semaya açıp, yüce Allah’tan merhamet duygusunu insanlığın ortak vicdanına yerleştirmesi için dualar edeceğiz. Ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanması, yurttaşlarımızın gelecek endişesi duymadan huzur ve mutluluk içinde yaşaması en büyük temennimiz olacak.” dedi.

KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA DUYGULARINI GÜÇLENDİRMEMİZİN MANEVİ İKLİMİNİ OLUŞTURUYOR

Ülkenin içinden geçtiği zor günleri, mübarek gecenin manevi gücü ve dayanışmayla aşacaklarını söyleyen Kantarcı, “Mübarek Kadir Gecesi birbirimize daha çok kenetlenip, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendirmemizin manevi iklimini de oluşturuyor. Hepimiz böyle gecelerde daha bir umutla geleceğe yöneliyor, birbirimize karşı çok daha fazla hoşgörülü oluyoruz. Bayrama erişecek olmanın sevinicini de yaşadığımız bu mübarek gece, yenilenme ve diriliş vesilesi olan ramazan ayının fazileti üzerine bir kez daha düşünme fırsatı da sunuyor.  Yüce Allah’a bizi böyle bir geceye ulaştırdığı için dua ediyor, başta Çaycumalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum.” diyerek tamamladı.