Zonguldak’ta gemi maketi yapımcılığının öncü ismi Kadri Dilmen BEÜ Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü’nde yapılan başarılı bir operasyon sonrası sağlığına kavuştu

Kentin sevilen siması, gemi maketi ve müzik aletleri yapımı ustası Kadri Dilmen, Bülent Ecevit Üniversitesi Üroloji Bölümü’nde geçirdiği başarılı bir operasyon sonrası sağlığına kavuştu.  Dilmen, BEÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Akduman’ın yaptığı prostat ameliyatı sonrası taburcu edilerek evinde dinlenmeye başladı.  Sağlığının gayet iyi olduğunu söyleyen Dilmen’in patoloji sonuçlarının da olumlu çıkması ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

SÜPER EKİP
Sosyal medya hesabından “Ameliyatımı yapan Prof. Dr. Bülent Akduman'la tüm üroloji servisi doktorlarına, hemşirelerine ve personeline ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Süper ekip” şeklinde açıklama yapan Dilmen, “Gerek hastane personeli ve doktorların ilgisinden, gerek üniversite hastanemizin verdiği hizmette çok memnun kaldım. Onların ihtimamlı elleriyle sağlığıma yeniden kavuştum. Başta Bülent Hocam olmak üzere tüm hastane personeline, operasyon öncesi ve sonrası arayıp soran tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.