Türkiye KAMU-SEN Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacioğlu ve sendika üyeleri AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret etti. Kadir Bacioğlu’na Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Arzu Kara eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette ülke gündemi değerlendirildi ve kamu çalışanlarının sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

Kamu-Sen Zonguldak temsilcisi Kadir Bacioğlu; “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak adına çözüm denilen bu süreçte eksikleri yanlışları dile getirdik ve bu süreçle ilgili olması gerekenleri söylemiştik. Bugünkü süreçte de biz AK Parti’nin izlemiş olduğu bu politikanın doğru olduğunu ve son teröristte etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadelenin devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu ziyarette il başkanım ile birlikte ülke gündemini değerlendirmek, Zonguldak ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve kamu kurumlarında yaşamış olduğumuz sıkıntılardan bahsetmek üzere geldik. Ben görevinde 1 yılını tamamlayan değerli Zeki başkanımı kutluyorum. Zonguldak hizmete muhtaç bir ilimiz biz uzun yıllardır şehrimizin birçok eksiğinin olduğunu biliyoruz. Bu eksiklerin giderilmesi yönünde de değerli başkanımızdan daha aktif rol oynamasını istiyorum. Bizim kamu çalışanları olarak huzurlu bir şehirde yaşamaktan başka bir beklentimiz yok. Burada iktidar partisinin il başkanı olmasından dolayı da kendisine önemli görevler düşüyor. Ben öncelikle istihdam konusunda değerli başkanımdan Zonguldak’ta istihdamın çözülmesi ve işsizlik oranının düşürülmesi konusunda çalışmalarını bekliyorum” dedi.

Sendikacıların çalışma hayatındaki önemine değinen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun “Ülkemiz şuanda zorlu bir süreçten geçiyor. İnşallah Ülkemizi kısa zamanda bu terör belasından kurtarmayı ümit ediyoruz. Sendikacıların çalışma hayatında çok önemli yerleri var. Çalışmanın barış şeklinde olmasını, memurların haklarının gözetilmemesi konusunda da bizlerde sizlerle hem fikiriz. Birlik beraberlik ve memurlarımızın hakları, sizlerinde fikirleri alınarak, yapılması konusunda olacaktır. Zonguldak’ta biz her zaman sizlere bu desteği veririz. Getirdiğiniz fikirlerinizi de vekillerimize aktarırız” şeklinde konuştu.