Zonguldak’ta eğitim öğretim hayatına devam eden Kapuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ildeki diğer okullara örnek olacak bir faaliyete imza attı. 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirledikleri Sofular Köyü İlkokulu’na destekte bulunan okul yönetimi ve öğrencileri aynı zamanda bu okulu kardeş okul olarak seçtiler.

Faaliyetle ilgili açıklamada bulunan Kapuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ozan Görmüş: ‘Kapuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 448 öğrencisi ve 30 öğretmen ile 2011 yılından beri Kapuz muhitinde eğitim ve öğretime devam etmekte ve Zonguldak’ın yükselen güneşi olmaya aday bir okuldur. Eğitim öğretimin dışında, öğrencilerimizle birlikte sosyal sorumluluk projelerinde de var oluyoruz.
Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuza kardeş okul olarak belirlediğimiz Sofular İlkokulu’na 25 öğrencimiz ile ziyarette bulunduk. Okulumuz öğrencileri küçük öğrencilerimizle oyunlar oynayarak güzel bir paylaşımda bulundular. 
Sofular Köyü İlkokulu’ndaki küçük öğrencilerimize hikaye kitapları, okul araç gereçleri, temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Bu projede emeği geçen herkese, özellikle Zonguldak Belediyesi fen işleri ve garaj amirliğine teşekkürlerimi sunuyorum’ şeklinde konuştu.