AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi makamında ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman beraberinde merkez ilçe teşkilatı ile birlikte yeni seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yeni seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ye yeni görevinde başarılar dileyerek “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlere İl genel meclisi başkalığı seçimi gerçekleştirildi. Yeni göreve gelen Necdet Karaveli başkanımızı ziyaret ederek tebrik etmeye geldik. Geçmişten deneyimli bir arkadaşımız. Bu dönem aktif çalışmasıyla bu göreve layık görüldü. Kendisini şahsım ve yönetimim adına tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli “Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçen hafta yapılan seçimlerde başkanlığa seçildim. Hizmet noktamız aslında daha geriden geliyor. 2003 yılında beri aktif olarak çeşitli kademelerde hizmet aktarmaya devam ediyoruz. Son iki yıldır Kozlu İl meclis üyeliği olarak hakikaten AK Parti hükumetinin ne kadar güzel hizmet edebildiğini hizmet çıtasının sürekli bir ivme kazanarak yükseldiğini gördük. Bundan sonra Zonguldak’ın tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Birlik beraberliği ve sevgi saygıyı oluşturarak hizmet edeceğimize inancımız tamdır. Bu anlamda ziyaretlerinde ötürü AK parti Merkez İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmalarından ardından görüş alışverişinde bulunularak ziyaret sona erdi.