Zonguldak Yenice Köyleri Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Karaman'ı daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen C.K. ve oğlu U.K. tarafından saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saatlerin Maden Mühendisleri Odasında arkadaşları ile birlikte oturan Yaşar Karaman’ı, daha önce aralarında husumet bulunan ve 3 ay Başkan Karaman’a yaklaşmama cezası alan C.K. ve oğlu U.K. saldırıya uğrandı. Saldırı sırasında yüzüne darbeler alan Yaşar Karaman’ı yanında bulunan arkadaşları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırı sonrasında C.K ve oğlu olay yerinden kaçtılar.

Bir süre hastanede tedavi altına alınan Karaman, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hastane çıkışında açıklama yapan Yaşar Karaman, "Daha önceden de saldırı girişiminde bulundular. Şikayetçi oldum. İhtiyari tedbir kararıyla bana yaklaşmaları yasaklandı. Bana ayrıca 'Bu dünya sana mı bana mı dar gelecek, göreceğiz' diyerek tehditler savurmuşlardı. Bugün de aniden önüme çıkıp tekme tokat saldırdılar. Kafamda ve vücudumun değişik bölgelerinde şişkinlikler oluştu" dedi. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. Barış DOĞAN