CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde 5 saat 15 dakika süren görüşmeleri Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun suskunluğunu uzun bir süreden sonra iki gün önce sosyal medya hesabın olan bozdu. Tosun Twitter hesabından “Proje ittifakında bir araya gelen ve kendilerine karşı dahi samimiyetleri olmadığı her hareketlerinden belli olanlar, Karanlık senaryolarda figüranlıklarını oynamaya devam ediyorlar” dedi.

“TOSUN-ALAN GİBİ Mİ”

AKP İl Yönetimi ve İl Başkanı Zeki Tosun ile AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile AKP’li Belediye Meclisi Üyeleri aralarında yaşanan olayın aslında “SAMİMİYETSİZLİK” olarak yorumlayanlar, İktidarın yapılan zamlardan sonra vatandaşı hayatından bezdirmekle kalmadıkları gibi milletin gözünün önünde riyakarca hareketlerinin artık ayyuka çıktığı şeklinde olayı yorumladılar.

(Cevdet AKGÜN)