İl Genel Meclisinde, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz'a, 1'inci derece ve grup köy yollarında, sathi kaplama, BSK asfalt yapımı ve gerekli mal alımı İşi İçin İller Bankasından 70 milyon lira kredi alımı için yetki verildi.

İl Genel Meclisi'nin üçüncü birleşimi Nejdet Karaveli başkanlığında toplandı.
Mecliste; Alaplı İlçesi Kasımlı Köyüne, Gövelekdere membaından içme suyu tahsisiyle ilgili, Memba Tahsis Komisyonu tarafından hazırlanan “İçme suyu Memba Tahsis ve Tevzii Komisyonu” raporu oy birliğiyle komisyona havale edildi.

Mecliste Ereğli İlçesi Ballıca Köyünde, köy imkanlarıyla açılacak olan içme suyu sondaj kuyusuna yer altı suyu arama belgesi alınacağından, Ballıca Köyünün İl Özel İdaresi 2022 yılı Ek HJE (Hidrojeolojik Etüt) programına alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

İl Özel İdaresi Hizmet Alanı İçerisindeki 1. Derece ve Grup Köy Yollarında, Sathi Kaplama, BSK Asfalt Yapımı ve Gerekli Mal Alımı İşi İçin İller Bankası A.Ş.’den 70.000.000,00 (Yetmişmilyon) TL. kredi kullanılması ve krediye konu iş ile ilgili her türlü işlemi yapmaya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz’ın yetkilendirilmesi, hususunun görüşüldü ve madde oy birliği ile kabul edildi.


Alaplı İlçesi Çamlıbel Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda; 102 ada, 137, 138 ve 187 parsel numarası ile kayıtlı taşınmazlar üzerinde, “Sanayi Alanı” amaçlı 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ile onaylı, “Sanayi Alanı” amaçlı 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planında, değişiklik yapılması mecliste oy birliği ile kabul edildi.

Birleşim, Meclis üyelerimin mal ve hizmet alımlarına yönelik İç Denetim raporu ve 2021 denetim komisyonu raporu konusunda bilgilendirilmesiyle son buldu.

Haber: Sebnem SAKA