Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, otomobilin çarpması sonucu yaralanan Tarçın isimli köpek tedavisinin ardından sahibine teslim edildi. Köpeğin sahibi Elif Öcal, köpeğini yaralı halde alıp tedaviye götüren Cemre Gönen’e teşekkür etti.
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesi Sarıkorkmaz Mahallesi Abalı Sokak’ta otomobilin çarparak kaçtığı köpek kanlar içerisinde yerde kalmış ve o sırada yoldan geçen Cemre Gönen isimli genç kadın köpeği veterinere götürmüştü. İki günde 4 ameliyat geçiren Tarçın isimli köpek tedavisinin ardından 12 yaşındaki sahibi Elif Özcal’a teslim edildi. Köpeğine yeniden kavuştuğu için hem sevinen, hem de yaralarından dolayı üzülen Elif Öcal otomobil sürücüsüne çok kızgın olduğunu söyledi. Köpeğine araba çarptığını komşularından öğrendiğini ifade eden Öcal, "Kaza geçirdiği yerde bulamayınca eve geldik. Annemi veteriner aradı. Burada olduğunu öğrendik. En sonunda da bulduk. Kaçıp gitmesine gerçekten çok kızdım. O esnada bırakıp gitmesi çok kötü oldu. O an bir şey olabilirdi. O yüzden bilmiyorum yani kızgınım" diye konuştu.
YARALI KÖPEK 4 AMELİYATA RAĞMEN HAYATA TUTUNDU
Geçirdiği trafik kazası sonucu kalçasının biri kırılan diğeri de çıkan köpeğin ön bacaklarında da kırıklar oluştu. Ön dişleri de kırılan Tarçın, Zonguldak’ta donanımlı bir klinikte 4 kez ameliyat geçirdi. Veteriner Hekim İsmail Demircan, Tarçın’ın bundan sonra yeniden ayağa kalkabilmesi için bebek gibi bakım yapılması gerektiğini söyledi. Demircan konuşmasında, "Başarılı bir operasyon geçirdi. Bundan sonraki süreçte en önemli görev sahiplerine düşüyor. Şu anda tahminen 1 ay boyunda ayağa kalkamayacak. İnsanlarda olduğu gibi hayvanlarda da yıpratıcı bir operasyon. Bu süreçte bir çocuktan farksız bir şekilde bakım görmesi gerekiyor" dedi.
KÖPEĞİ KURTARAN GENÇ KADININ YÜZÜ GÜLDÜ
23 Şubat akşamı otomobilin çarptığı köpeği kucağına alıp “Ne olur ölme” diye yalvaran ve uzun süre gözyaşı döken Cemre Gönen, köpeğin tedavi edildiğini görünce bu sefer yüzü güldü. Yaralı köpeği öpüp koklayan Cemre Gönen, çok mutlu olduğunu söyledi. Elif Öcal, köpeğini kurtarıp tedavisinin yapılmasını sağlayan Cemre Gönen’e teşekkür etti.