DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayarak bir mesaj yayımladı.

Keleş mesajı şu şekilde;

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi ve emekçilerin hak ve adalet arayışı için önenli günlerden biridir.

Günümüzde bu zorlu ekonomik koşullarda, emekçilere verilmesi gereken desteğin önemi açıkça ortadadır. Ülkemizde sosyal adaletsizlik ve derinleşen yoksulluk gün geçtikçe daha da artmaktadır.

Bu yüzden bize düşen sorumluluk, her zaman bu mücadelenin destekçisi olmak ve işçi haklarını koşulsuz şartsız savunmaktır. Biliyoruz ki bugün dayanışma ruhunu güçlendirmemiz, her zaman olduğundan çok daha önemlidir.

Özellikle pandemi koşullarında hayatın akışını sağlayan, mücadeleyi en önde göğüsleyen emekçilerimiz, sadece kuru bir alkışı değil, aynı zamanda iyi yaşam koşullarını hak etmektedir. Sağlık çalışanlarının hakkı ödenmez diyenlerin, gerçekten haklarını ödemediklerini görmek bizleri üzmektedir.

Alın teri, her ülkenin kalkınma gücüdür. Emekçi yoksa hayat durur. Bunu en iyi bizler, yerelde şehrimizde tecrübe ediyoruz. Geleceğe umut sağlayan daima emeğin gücüdür. Bu yüzden, emekçiyi geride bırakan bir anlayış asla ve asla kabul edilemez.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, ülkemizde birlik ve beraberliği güçlendirmesini; ekonomimizin bel kemiği olan emekçilerimizin 1 Mayıs’lar sayesinde haklarını sonuna kadar kazanabilmelerini temenni ediyorum.

Eşitliğin, adaletin ve beraberliğin gücüne inanmaya, herkesin adil ve onurlu bir yaşama kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun."