DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Belediye otobüsleri konusunda halka medya aracılığıyla söz veren AKP’li Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın sözünü tutup tutmayacağını sordu.
ER-KAR Firmasının 10 yıllık sözleşmesinde en fazla belediye otobüsüne ihtiyacı olan Kırat, Alt Tamaşarlık, Birlik ve Dilaver mahallelerine otobüs seferi koymayacağını ifade eden DEVA Partisi İl Başkanı Av. Keleş, “Başkan Ömer Selim Alan bu dört mahallemize kendisinin belediye otobüsü koyacağını açıkladı. Ve kamuoyu önünde söz verdi. Er-Kar Zonguldak’ın diğer mahallelerine özel halk otobüslerini 15 Ağustos’ta kaldıracak. Ancak diğer mahallelerimizin durumu ne olacak? Bunu merak ediyoruz” dedi.
DEVA Partisi İl başkanı Av. Fatih Keleş, İki yıldır Belediye Özel Halk Otobüsleri konusunda mağdur edilen Zonguldak halkının derdine ancak deva kendilerinin olacağını kaydederek, “Şehrimizde ve ilimizdeki olumsuzlukları bizler dert ediyoruz. Çare arıyoruz. Bugün Kırat’a taksi 100-120 TL’ye gidiyor. Asgari ücretli bir kardeşimiz gece 22.00’den sonra işten çıkıyor. Ve iki yıldır perişan. Bu sorun inşallah 15 Ağustos’ta çözülürde bizde Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ancak ne bir araba ne de bu yönde hazırlığı olduğunu duymuyoruz. Zonguldak halkını Selim Alan yine mağdur etmeye cezalandırmaya kalkarsa bizde bunun hesabını kamuoyu önünde sorarız” diye konuştu.