Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş hakkında gazetemize gelen ihbar mektuplarını gönderen kişi Ali Bektaş'a yakınlığıyla bilinen bir meclis üyesi çıktı.

Halkın Sesi'nden Mustafa Özdemir'e konuşan ihbarcı, Kozlu Belediye Meclis üyesi olan kişinin Ali Bektaş'la ilgili haber olmasını istediği açıklarını isimsiz bir mektuba yazarak kendisine Halkın Sesi'ne ulaştırmak üzere verdiğini, kendisinin de Halkın Sesi'nin kapısının altından gizlice attığını söyledi. 

Defalarca AKP'li meclis üyesi olan kişinin kendisine verdiği isimsiz mektupları Halkın Sesi'nin haber yapması için gazetenin  kapısının altından attığını söyleyen itirafçı gazeteci Mustafa Özdemir'e şunları söyledi: "Bir seferinde merak edip bana verdiği mektubu açtığımda Ali Bektaş'ı kötüleyen, açıklarının yazıldığı bir mektup olduğunu gördüm. İçinde Ali Bektaş'ın özel hayatıyla ilgili iddialar da vardı. Sizin, Ali Bektaş'ın Belçika-Türkiye hattındaki özel yaşamını ilgilendiren  bu iddiaları haber yapmadığınızı görünce ben de son 3-4 mektubu Üzülmez Deresine atmaya başladım. Anladığım kadarıyla Ali Bektaş'tan bir beklentisi olduğu için hem onunla iyi geçiniyor, hem de bir taraftan "Halkın Sesi bunu yazar" diyerek benimle Ali Bektaş hakkında ihbar mektubu gönderiyordu. Hatta Halkın Sesi'nin Kozlu Belediyesinde yaşanan yolsuzluklarını konu alan haberlere Ali Bektaş adına cevap olarak bu kişi açıklama yazıyordu. Bir ara bana "10 bin lira getirirsen istediğin kişiyi işe alırım" dedi. Ben de bir yakınımı işe sokması için 10 bin lira verdim. Ancak sürekli beni oyaladı. Ne parayı geri verdi, ne de yakınım olan kişiyi işe soktu. Kendisiyle olan para alışverişimiz whatsap görüşmelerimiz ve ses kaydıyla sabit. Konuyu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'a mesaj olarak yazdım. Kendisi bana "Para için bir şey yapamam. Ama seni mahkemeye vereceğim" dedi. Keşke verse de ben de mahkemede herşeyi anlatsam. Son çare olarak konuyu size anlatarak bu iki yüzlü siyasetçinin başkalarını dolandırma adı için deşifre olmasını istedim. Gerekirse yasalar önünde hakkımı arayacağım" dedi.