Zonguldak'a hizmet etmekte zorlanan ve yetersiz kalan Başkent Elektrik Kurumu Enerji-Sa’ya bir tepkide Kızılay Kilimli Şube Başkanı Hakan Çakır’dan geldi.

Fatura kesimlerinde 1 saniyeyi dahi arayıp dekonta yansıtan Başkent elektrik kurumunun aynı hassasiyeti vatandaşı mağdur etmemek içinde göstermesi gerektiğini belirten Başkan Çakır bu vurdum duymazlığa devletimizin bir an evvel el atıp EnerjiSa’ya gerekli yaptırım-ların yapılması gerektiğini belirtti.

“ENERJİSA YÖNETİMİNİ KINIYORUM”

Duruma tepki gösteren Çakır; “Yaşanan en ufak bir rüzgar, yağmur ve kar yağışı sonrası birçok vatandaşı elektriksiz bırakarak mağdur eden Başkent Elektrik Kurumuna tepki gös-teren Başkan Çakır maalesef geçen kış ayında da aynı sorunların yaşandığını belirterek yaz ayında yeterli çalışmaların yapılmaması sonucu Zonguldaklı vatandaşlarımız aynı mağduri-yeti tekrar yaşamaktadır. 4 gündür elektriksiz, susuz kalan kaloriferi kombisi çalışmayan vatandaşların, yaşlıların, çocukların mağduriyetinin hesabını birilerinin vermesi gerekmek-tedir. Sahada zor şartlarda çalışan Enerjisa emekçilerimize lafımız yoktur lakin önlem al-mak ve sorun çözmekle yükümlü olan Baskent Enerjisa yönetimini kınıyor duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.