Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan tarafından dün akşam Emirgan Otel'de verilen iftar yemeğinde CHP ile MHP arasındaki gerginlik devam etti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, iftar sırasında MHP İl Başkanı Varol Demirköse konuşma yaparken salonu terk etti.

MHP İl Başkan Yardımcısı Mevlüde Yalçıner'i, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'u ziyaret ettiği için görevden alan MHP İl Varol Demirköse dün beklemediği bir protesto ile karşılaştı. Yalçıner'i HDP ve teröristlerle işbirliği yaptığını iddia ettiği CHP'yi ziyaret ettiği için görevden aldığını açıklayan Demirköse, dün akşam Emirgan Otel'de yapılan iftarda bir konuşma yaptı.

Demirköse tam konuşmaya başlayacağı sırada CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, salondan dışarı çıktı. Kısa süreli soğuk rüzgarların estiği iftar masasında Demirköse yaşadığı protestonun ardından konuşmasına devam etti.

"ÖZÜR DİLEMEDİKÇE TAVRIMIZ DEVAM EDECEK"

Halkın Sesi, olayı doğrulamak için telefonla CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'u aradı.

 Yaşanan protestoyu teyit eden Uzun, "Sayın Demirköse, benden ve partimden özür dilemediği için salondan çıkma ihtiyacı duydum.  Konuşması bitince masaya geri döndüm. Son derece insanı bir ziyareti bile hazmedemeyen Varol bey özür dilemedikçe tavrımız devam edecek" dedi.