Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile İl Başkanları Zeki Tosun'a sahip çıkarak deklerasyon yayınlayan AKP İl yönetimi bugün sürpriz şekilde Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ı makamında ziyaret etti. Medya üzerinden İl Başkanı Zeki Tosun'a yönelik başlatılan operasyonun arkasındaki isim olarak adı geçen Başkan Selim Alan ile il yönetimi arasında  yaşanan kriz günlerce medyanın gündeminden düşmemişti.  

AKP İl Başkan Vekili Ömer Gülay ve yönetim kurulu ve Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, Başkan Alan’a parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, yapılacak olan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin ardından Ömer Gülay " Yapılan fikir alış verişi ile beraber aldığımız kararların şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşaallah hep beraber AK Teşkilatlar olarak milletimizden aldığımız temenniler doğrultusunda çalışmalara yön vereceğiz. Yapacağımız programlar şehrimize hayırlar getirsin inşaallah " dedi.

Belediye Başkanı Selim Alan ise ziyaretten duyduğu memnuniyet dile  getirerek, “ Ziyaret için teşekkür ediyorum. Partimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Sizlerin burada görmek beni çok mutlu etti. Aldığımız kararların hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum”diye konuştu.

Ziyaretin ardından toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

Haber: Şebnem SAKA