Ulupınar, Mahalle Muhtarları ile Enerji Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığında,




Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun’u  ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun’u Zonguldak İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher ve Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin ile birlikte ziyaret etti.  

Milletvekili Özcan Ulupınar, görüşme ile ilgili yaptığı açıklama da;”  İncivez ve Çınartepe mahalle muhtarlarımız ile birlikte incivez mahallesinde Enerji Bakanlığına ait arazinin kamu yararına devri yapılması ile ilgili talebimizi bakan yardımcımıza ilettik.  Devri yapılacak arazi üzerine Sağlık Ocağı ve Gençlik Merkezi yapılacağını ve bu hizmete vatandaşlarımızın ihtiyacı olduğunu belirttik. Aynı konu hakkında Kalkınma Bakan Yardımcımız Yusuf Coşkun’dan da destek istedik. Bakan yardımcılarımız konu ile ilgili çalışma yaparak yardımcı olacaklarını belirttiler. ”dedi.

ULUPINAR,  BAŞKANLAR İLE BİRLİKTE KÜLTÜR BAKANLIĞINDA,

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve İl Genel Meclisi Üyesi Siyami Akçaalan ile birlikte ziyaret etti.

 

Milletvekili Özcan Ulupınar, görüşme ile ilgili yaptığı açıklama da;”  Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve İl Genel Meclisi Üyesi Siyami Akçaalan ile birlikte Gökçebey ve Nebioğlu Belediyelerimize kilitli parke taşı talebimizi ilettik. Bakanımız bu talebin en kısa sürede karşılanması talimatını verdi. Bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. “dedi