Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, seçimler öncesi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarını partisinin Zonguldak’taki ‘’İstişare Toplantısı’’nda açıkladı.

MHP MYK Üyesi Kotra, MHP Zonguldak İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda, partilerinin ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı’nın katılımıyla  gerçekleştirilen ‘’İstişare Toplantısı’’na MHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle katıldı.

Genel Başkanı Bahçeli’nin talimatlarını toplantıda bir bir anlatmasının ardından İstanbul’a giden Kotra’nın, 1 Ağustos Pazartesi günü de Ankara’da MHP Genel Merkezi’ne uğrayacağı öğrenildi.

Bu arada MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin talimatlarından anlaşılacağına göre, Türkiye’de seçim mahaline girildiği, bundan dolayı MHP’de kimsenin yan gelip yatarak siyaset yapmalarına kesinlikle müsaade edilmeyeceği, herkesin sahada olacağı, teşkilatın vatandaşlarla bire bir temas kurmalarına ve üye çalışmalarına hız vererek görevlerini yerine getirmeleri için harıl harıl çalışacakları, köylerde ikamet edenlerin yanı sıra esnaf ziyaretlerinin önem arz ettiği anlaşılıyor.

"MHP, 2023 SEÇİMLERİNE HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ GİRECEKTİR"

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, yaptığı yazılı basın açıklamasında, şunları kaydetti:

‘’MHP MYK Üyemiz Sayın Murat Kotra, ilçe başkanlarımız ve Ülkü Ocakları İl Başkanımızın katıldığı ‘İstişare Toplantısı’ yoğun bir gündemle yapılmıştır.

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülecektir. MHP, 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecektir.’’