Zonguldak'ta öğrenciler, İstanbul'daki terör saldırılarını protesto etmek amacıyla minik öğrenciler Çocuk Polis Merkez Amirliğini ziyaret etti.

İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena yakınında düzenlenen ve polis memurlarını hedef alan terör saldırıları, toplumda üzüntü ve tepkiye yol açtı. Gazi Ortaokulu’nda öğrenim gören 6’ncı sınıf öğrencileri, Okulu Müdür Yardımcıları İsmail Hasdemir, Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan Çelik ve Rehber Öğretmen Benay Çınar öncülüğünde polisleri ziyaret ederek her zaman polisin yanında olduklarını ifade ettiler.

Okulu Müdür Yardımcıları İsmail Hasdemir, terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını söyleyerek, minik öğrencileri ile polislere destek olmak ve onların yanında olduklarını göstermek için Çocuk Polis Merkez Amirliğine ziyaret gerçekleştirdiklerini vurguladı. Böylesi acı günlerde ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmesi gerektiğini hatırlatan Hasdemir, “Bir farkındalık oluşturmamız, sosyal bir algı oluşturmamız gerekiyor. Bu tür etkinlikleri her zaman yapmamız lazım. Sadece acı yaşadığımızda değil, her zaman bir arada olmamız ve kenetlenmemiz lazım” diye konuştu.

Polis ekipleri de minik öğrencilere teşekkür etti ve onlarla yakından ilgilendi. (Umut ERSES)