Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Zonguldak Mobilya Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin temelinin atıldığını duyurdu.

Yaklaşık yedi ay da DEKOZON’un tamamlanmasını ön gördüklerini belirten Demir, “Projemizin gerçekleşmesinde katkıları olan Milletvekillerimize, Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Demir yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Mobilyacılar Meslek Komitesi üyelerimizin talepleri doğrultusunda başlattığımız Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi kurulması çalışmalarımızda çok önemli bir aşamaya geldik.

Bu gün temelini attığımız Ticaret Merkezimiz tamamlandığında, mahalle aralarında kentleşme baskısı altında dağınık olarak, lojistik imkânları sınırlı bir şekilde faaliyet gösteren üyelerimiz, modern bir çalışma ortamına kavuşacak, insanlarımızda rahat bir şekilde alışveriş yapma imkânına kavuşacak.

İlimizde yaşayan mevcut mobilya müşterileri dışarıya kaçmayacağı gibi, yakın çevreden müşterilerin gelmesi ile mobilya sektörümüz daha da büyüyecek. Yaklaşık yedi ay da tamamlanmasını ön gördüğümüz Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezimiz tamamlandığında; taban alanı 500 m2, kapalı alanı 2500m2 olan 4,5 katlı 10 büyük mağaza, 7 adet küçük işyeri , 7 adet ofis, içerisinde yönetici odası, muhasebe, mescid ve ortak wc lerin olduğu 170m2 lik  bir yönetim ofisi olacaktır.

Projemizin gerçekleşmesinde katkıları olan Milletvekillerimize, Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”