Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, Zonguldak Müftülüğü görevine atanan Rüstem Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken cami projelerinin kente ayrı bir güzellik katacağını vurguladı.

MÜSİAD basın büro5sundan bildirildiğine göre Ankara Yenimahalle Müftülüğü görevinden 7 Aralık 2016 tarihinde üçlü kararname ile Zonguldak Müftülüğü görevine atanan Rüstem Can’ı ziyaret eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Faruk Mercimek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, özellikle Ordu Müftülüğüne tayin olan Mürsel Öztürk zamanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Zonguldak merkez ve Ereğli ilçesine yapılacak cami projelerini önemsediklerini belirtti. MÜSİAD olarak manevi değerlere sahip çıkılması gerektiğini düşündüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, Müftülük nezdinde yapılacak çalışmalara güçleri yettiğince destek vereceklerini vurguladı.

Zonguldak Müftüsü Rüstem Can ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken cami projesinin kent için önemine vurgu yaptı. Müftü Rüstem Can, elbirliği ile çalışmalara devam edeceklerini MÜSİAD gibi dini ve manevi duygulara önem veren kurumların desteğine ihtiyacı olacaklarını vurguladı.